تعمیرات اسکرابر های دستی

ساخت وبلاگ
 

حفظ سلامت کاربر

کار کردن با زمین شور صنعتی نیازمند خم و راست شدن مداوم نبوده و در صورت طراحی ارگونومیک دستگاه اسکرابر هیچ گونه فشاری به کاربر وارد نمی‌شود. از سوی دیگر هنگام کار با اسکرابر ، کاربر مستقیما با آلودگی در تماس نبوده و به این ترتیب ایمنی و سلامت وی حفظ می‌گردد.

کاهش هزینه

استفاده از اسکرابر به طرق مختلف باعث کاهش هزینه ها خواهد شد. در شرایطی که برای نظافت و شستشوی محیطی با وسعت بالا نیاز به چندین نیروی خدماتی است می‌توان با جایگزین کردن یک اسکرابر تعداد نیروهای خدماتی را به یک نفر کاهش داد و عملیات را با سرعت و کیفیت بسیار بالاتر به انجام رسانید. کاهش نیروهای خدماتی یا ساعات کاری آنها به معنای کاهش هزینه‌های مرتبط با نیروی انسانی است. از سوی دیگر به کار بردن دستگاه کف شوی صنعتی به کاهش مصرف آب و مواد شوینده کمک می‌نمایند و موجب صرفه جویی در منابع می‌شود. همچنین اسکرابر به حفظ جلا و زیبایی کفپوش کمک کرده و در نتیجه از تحمیل هزینه‌های هنگفت مرتبط با تعویض و ترمیم کفپوش ها در یک مجموعه جلوگیری می‌نماید.

انواع اسکرابر از نظر منبع تغذیه

نوع منبع تغذیه اسکرابر بر روی قدرت مانور دستگاه و مشخصه های فنی سامانه های عملگر آن تاثیرگذار می باشد. همچنین مشخصه های همچون وجود رمپ و سطوح شیبدار، سهولت دسترسی به پریز برق، وجود یا عدم وجود سیستم تهویه مناسب هنگام انتخاب اسکرابری با نوع خاص منبع تغذیه باید مورد توجه قرار گیرد. اسکرابر ها از لحاظ نوع منبع تغذیه به دو دسته اصلی تقسیم می شوند.

اسکرابرهای عمل کننده با جریان الکتریسیته

الکتریسته یک منبع انرژی پاک و بدون آلودگی و قابل اطمینان می باشد که به دلیل سهولت دسترسی، هزینه مقرون به صرفه و عدم ایجاد هیچ گونه آلودگی غالبا بعنوان منبع تغذیه برای دستگاه های اسکرابر انتخاب می گردد. موتورهای الکتریکی تامین کننده انرژی مورد نیاز دستگاه های زمین شوی از طریق باتری یا اتصال مستقیم به جریان برق شهری عمل می نمایند. بدین ترتیب اسکرابر های الکتریکی خود به دو دسته اسکرابر باتری دار و اسکرابر برقی (کابلی) تقسیم می شوند. در اسکرابرهای باتری دار محدودیت کابل برق و لزوم دسترسی به پریز برق حذف شده است در مقابل اسکرابرهای کابلی به دلیل اتصال پیوسته به منبع برق مشکل اتمام شارژ باتری را نداشته و موتورهای الکتریکی قدرتمندتر آنها در مقایسه با مدل های باتری دار مشابه، امکان بهره گیری از سامانه های برس زنی و مکش قوی تر را فراهم می نماید. با توجه به محیط و نوع کاربرد دستگاه های زمین شوی صنعتی دستی، امکان طراحی و تولید آنها در هر دو ورژن کابلی و باتری دار وجود دارد در مقابل به دلیل محدودیت در دسترسی به پریز برق در محیط های دارای وسعت بالا اسکرابر های خودرویی تنها بصورت مدل‌ های باتری دار عرضه می شوند. 

تعمیر اسکرابر با راننده، تعمیر اسکرابر اتوماتیک صنعتی، تعمیرات اسکرابر باطری دار ، تعمیرات اسکرابر، تعمیر اسکرابر دستی، تعمیر اسکرابر های کابلی،  تعمیر اسکرابر،  تعمیر ماشین صنعتی شستشو, تعمیر دستگاه زمین شوی, تعمیر دستگاه اسکرابر, تعمیر دستگاه کفشوی, شستشوی زمین, اسکرابر صنعتی, کف شوی صنعتی, شستشوی کف, شستشوی اپوکسی, کف شوی صنعتی, زمینشوی, شستشوی سالن, شستشوی سالن مجتمع, شستشوی سنگ و سرامیک, شستشوی سنگ, شستشوی سرامیک, اسکرابر سرنشین دار, کفشور, کفشو, زمین شو, کف شو, زمینشو, تمیز کننده سطح, شوینده کف, مکانیزاسیون صنعتی


برچسب‌ها: تعمیر اسکرابر های کابلی, تعمیر اسکرابر, تعمیر ماشین صنعتی شستشو, تعمیر دستگاه زمین شوی, تعمیر دستگاه اسکرابر
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و ششم مهر ۱۳۹۶ساعت 9:37  توسط kdii68  | 
تعمیرات اسکرابر های صنعتی...
ما را در سایت تعمیرات اسکرابر های صنعتی دنبال می کنید

برچسب : تعمیرات,اسکرابر, نویسنده : kdii68 بازدید : 152 تاريخ : پنجشنبه 4 آبان 1396 ساعت: 14:26